Професионална обработка на метали. Искусен и опремен персонал

Добредојдовте на нашата компанија

за нас

Ningbo JUNHUA ИНДУСТРИЈА Limited е компанија специјализирана за проектирање и производство на Леене мувла, алуминиум Леене делови, од легура на алуминиум вакуум Леене делови, цинк легура умре кастинг делови, магнезиумска легура Леене делови, алуминиум гравитацијата кастинг делови, алуминиум песок кастинг делови, нерѓосувачки челик кастинг делови, прецизност обработка делови и метални штанцување делови. На компанијата главно снабдување на авто делови и комуникација делови за моите клиенти. Мојата компанија е дизајниран и развиен повеќе од 10 видови на комплет комуникација повторувач кутија. На поголемиот дел од делови се извезува во земјите од Западот.

 • 41
 • 1
 • 2
 • 3
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Најнови Од Блог Вести

 • 04/06 20

  repeater housing

  The integration of IoT technology into industrial environments has sparked a new industrial revolution that seeks to create smart, automated processes. But current wireless internet technologies such as Wi-Fi will not be able to handle the mass integration of such IoT devices. Thus another techno...
 • Das Berliner Unternehmen AVM hat heute ein neues Labor-Update für einige Repeater veröffentlicht. Ein Update erhalten: FRITZ!Repeater 3000, 2400, 1200 und 1750E. Einige davon hat Caschy erst kürzlich ausführlichen Testberichten unterzogen. Das Update lässt sich über die Benutzeroberfläche oder fü...
1
6
5
4
3
2