përpunimit të metaleve profesionale. personelit me përvojë dhe të pajisur

Mirë se vini në kompaninë tonë

Rreth nesh

Ningbo Junhua Industria e kufizuar është një kompani e specializuar në projektimin dhe prodhimin vdesin hedh moulds, alumini vdesin hedhjes pjesë, aliazh alumini vakum vdesin hedh pjesë, zink aliazh pjesë vdesin, aliazh magnezi vdesin hedhjes pjesë, gravitetit alumini hedh pjesë, rërë Pjesë alumini hedh, pjesë inox hedh çeliku, precision pjesë të përpunimit dhe metalike vulosje pjesë. Kompania kryesisht furnizimit me auto pjesë dhe pjesët e komunikimit për klientët e mi. Kompania ime ka projektuar dhe zhvilluar më shumë se 10 lloje të komunikimit përsëritës kuti mbyllje. Shumica e pjesëve janë të eksportit në vendet e perëndim.

 • 41
 • 1
 • 2
 • 3
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Latest nga Blog Lajme

 • 04/06 20

  repeater housing

  The integration of IoT technology into industrial environments has sparked a new industrial revolution that seeks to create smart, automated processes. But current wireless internet technologies such as Wi-Fi will not be able to handle the mass integration of such IoT devices. Thus another techno...
 • Das Berliner Unternehmen AVM hat heute ein neues Labor-Update für einige Repeater veröffentlicht. Ein Update erhalten: FRITZ!Repeater 3000, 2400, 1200 und 1750E. Einige davon hat Caschy erst kürzlich ausführlichen Testberichten unterzogen. Das Update lässt sich über die Benutzeroberfläche oder fü...
1
6
5
4
3
2